Καλέστε μας στο 210 6022492

Καλώς ηλθάτε στο medella nutrition

Η εταιρεία μας

Καλώς ήρθατε στον δικτυακό τόπο της εταιρείας Medella A.E.B.E.

Σας ευχαριστούμε που μας επισκεφτήκατε και ελπίζουμε να βρείτε τις πληροφορίες, και τα προϊόντα που ψάχνετε.

Η Medella Nutrition γεννήθηκε το 2006 και είναι η πρώτη Ελληνική εταιρεία που ασχολήθηκε αποκλειστικά και συνεχίζει να ασχολείται με την ειδική και κλινική διατροφή στην Ελλάδα.

TUV Hessen

Η Medella Nutrition διαθέτει από το 2009 πιστοποίηση ΕΝ ISO 9001:2008 από την TUV HESSEN καθώς και πιστοποιητικό για την διακίνηση προϊόντων σύμφωνα με την απόφαση ΔΥ8δ / 1348 από την Lloyd’s Register Quality Assurance.

Το Φεβρουάριο του 2010 η Medella Nutrition εγκαινίασε τα γραφεία της στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να βελτιώσει τις υπηρεσίες της στη Βόρεια Ελλάδα.

Τον Ιούνιο του 2011 η Medella Nutrition εγκαινίασε τα νέα ιδιόκτητα γραφεία της στο Γέρακα Αττικής.

Το Νοέμβριο του 2013 η Medella Nutrition ξεκίνησε την υλοποίηση ένος πολύ σημαντικού εργού, την κατασκευή μιας μονάδας παραγωγής ειδικής διατροφής στο Κορωπί Αττικής. Μια επένδυση που θα βοηθήσει την εταιρεία να μετατρέψει την υπόσχεση της επιστήμης, σε καινοτόμα προϊόντα που θα βοηθήσουν το άνθρωπο να διατηρήσει και να αποκαταστήσει την υγεία του καθώς και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής του.

Η δραστηριότητα της εταιρείας είναι χωρισμένη σε δύο τμήματα το Medella Health Care και το Medella Nutrition.

Η Medella Health Care δραστηριοποιείται στους τομείς της εντερικής και παρεντερικής διατροφής , του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού που είναι απαραίτητος για την χορήγηση τους καθώς και με την διατροφική συμβουλευτική ασθενών.

Η εταιρεία μας σε συνεργασία με ευρωπαικές εταιρείες από Γαλλία, Ισπανία και Γερμανία εισάγει και διαθέτει στην Ελληνική αγορά προϊόντα εντερικής διατροφής (τρόφιμα για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς.

Σε συνεργασία με την Baxter Hellas προσφέρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα υπηρεσίες Παρεντερικής διατροφής κατ’ οίκον.

Το διαιτολογικό τμήμα της εταιρείας μας με έμπειρους κλινικούς διαιτολόγους προσφέρει αξιολόγηση, συμβουλευτική και παρακολούθηση ασθενών σε συνεργασία με τους θεράποντες ιατρούς.

Η Medella Health Care από την ίδρυση της βρίσκεται στην πρώτη γραμμή ανάπτυξης καινοτόμων, ειδικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών για την θρεπτική υποστήριξη των ασθενών.

Η Medella Nutrition δραστηριοποιείται στους τομείς της ειδικής διατροφής και των λειτουργικών τροφίμων.

Η Medella Nutrition εισάγει και διανέμει συμπληρώματα διατροφής, ειδική διατροφή για αθλητές, για παιδιά, για απώλεια βάρους αλλά και λειτουργικά τρόφιμα και ροφήματα τα οποία καλύπτουν τις καθημερινές, γενικές και ειδικές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου και προσθέτουν στην καθημερινή υγεία και ευεξία.

Η εταιρεία μας σε συνεργασία με ευρωπαικές εταιρείες από Γαλλία,Ελβετία, Σουηδία, Γερμανία κ.α. εισάγει και διαθέτει στην Ελληνική αγορά διατροφικά προϊόντα, ποιοτικά, ασφαλή, τα οποία καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες κάθε μέλους της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας.

Το όραμα μας

Η δημιουργία μιας εταιρείας-προτύπου, που με οδηγό την επιστήμη θα δημιουργεί καινοτόμες λύσεις για τις διατροφικές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

Με συνέπεια και συνέχεια να γίνουμε η καλύτερη επιλογή στο χώρο της ειδικής διατροφής, στην Ελλάδα επενδύοντας ταυτόχρονα σε μία δυναμική παρουσία στο εξωτερικό.

Αφοσιωμένοι στην αποστολή μας αυτή δεσμευόμαστε να προσφέρουμε μέσα από πρωτοποριακές λύσεις, ποιοτικά, ασφαλή, αποτελεσματικά προϊόντα που βελτιώνουν τη δύσκολη καθημερινότητα κάθε μέλους της ελληνικής κοινωνίας. Αντιστεκόμαστε στις παρεκκλίσεις της αγοράς που υιοθετεί εύκολες και πρόσκαιρες λύσεις, χωρίς να μειώνουμε στο ελάχιστο την ποιότητα, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας.

Πιστοί στη Φιλοσοφία μας ότι η διατροφή αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο της υγείας όλων μας, ερευνούμε και ενημερωνόμαστε πάνω στις τελευταίες εξελίξεις, ώστε να εξελίσσουμε τη γκάμα των προϊόντων μας και να ανταποκρινόμαστε σε ακόμα πιο εξειδικευμένες ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας.

Ηθική και κοινωνική ευθύνη

Είμαστε άτεγκτοι στην εφαρμογή των υψηλότερων ηθικών προτύπων για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και την επικοινωνία μας. Δίνουμε ιδιαίτερη μέριμνα για την φροντίδα του φυσικού μας περιβάλλοντος και υπηρετούμε με συνέπεια την κοινωνία στην οποία ζούμε και εργαζόμαστε. Οι επιχειρηματικές μας δραστηριότητες καθοδηγούνται από τα ηθικά πρότυπα της ακεραιότητας, της εντιμότητας και της διαφάνειας.

Αν μετά από την επίσκεψη σας, νομίζετε ότι έχετε πρόσθετες ερωτήσεις ή θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε ή για τα προϊόντα μας, μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Το επιστημονικό τμήμα της εταιρείας είναι έτοιμο να βοηθήσει τόσο εξειδικευμένα αιτήματα ενημέρωσης (που αφορούν ιατρούς, φαρμακοποιούς,κ.λ.π.) όσο και απλούς καταναλωτές. Για να επικοινωνήσετε μαζί μας παρακαλώ πατήστε εδώ ή καλέστε στο 801 300 3098.